Välkommen till Hammars Transport AB!

Hemligheter är lockande. Att inte alltid veta allt i förväg är lockande. Kanske är det just därför så många kunder finner Hammars Transport så intressant.

Kanske upptäcker du något du inte visste fanns, kanske ändrar du åsikt om något du trodde att du inte tyckte om, eller kanske får du med nya ögon uppleva något du vet fast på ett bättre sätt.

Ta en boll, kasta upp den i luften och fånga den med handen. Det är inget konstigt med det. Ta nu ett par bollar till, kasta upp dem i luften strax efter varandra och börja fånga dem med din andra hand för att kasta upp dem igen. Det är inte lika enkelt. Detta påminner en hel del om hur det är att arbeta med logistik och transporter, ju fler bollar desto svårare blir det.

Jobbar du med transportfrågor och logistik inom ditt företag så vet du vad vi talar om. Det finns alltid fler aspekter att ta hänsyn till, allt fler avvägningar måste göras, allt större krav på smidighet, precision och kostnadseffektivitet – men också mängder av möjligheter om man är öppen för nya arbetssätt.

Vi på Hammars Transport är ett litet och snabbrörligt företag som arbetar med stor precision och kostnadseffektivitet. Ett av våra specialistområden är snabba och effektiva expressleveranser med kort varsel. Vår strävan är att alltid vara tillgängliga 24/7/365 och även utföra uppdrag inom ramen för detta åtagande.

Vår strävan är att alltid arbeta för att:
- Skapa goda relationer till kunderna
- Inte lova mer än vi kan hålla
- Sträva framåt och utveckla nya effektiva lösningar
- Alltid verka för att uppdragen utförs kostnadseffektivt
- Följa vår miljö-/kvalitets-/drogpolicy

Fem orsaker att välja Hammars Transport:
- Lokal hantering och lagringsutrymme för gods i Sverige
- Engagemanget
- Kunskaperna
- Erfarenheten
- Förtroende


Du är välkommen att höra av dig så skall vi berätta mer om vad vi kan göra för dig!

Med vänliga hälsningar

Stefan Nilsson
070-241 79 99
Hammars Transport AB
”Price Leading”
Logistic & Transport